Max en het Gele-Sokjes-Spook

Waarschuwing: Deze post is GEKOLONISEERD door Nederlandse Patriotten. Commentaar in het Engels of andere brabbeltaaltjes door Amerikanen en ander tuig dat zich niet aanpast aan ONZE CULTUUR wordt onmiddelijk verwijderd en de verantwoordelijke raddraaier gaat met Sinterklaas mee op de stoomboot terug naar Spanje. Het is hier tenslotte geen blijf-van-mn-lijfhuis. Vol is vol.


Hell yeah modderfokker

Opgroeien in de jaren 90 was zo geweldig, dat het nu lastig voor te stellen is dat het ooit echt was.

Dit is wat ik als kind speelde, het heeft een grote indruk op me achtergelaten.

Alles hieraan, de waterverf schilderijen, de stemmen, het geheel is een werk van liefde. Het is een sensueel ethetisch meesterwerk. Het begint ook met een warme zomeravond.

Als je je afvraagt waarom ik in Belgie en Schotland oude verlaten gebouwen en ruines binnen sluip, dan is dit de meest waarschijnlijke verklaring. Ik ben op een zeker niveau nog steeds op zoek naar gele sokken met gaten erin, of naar spoken.

Ik denk dat er minder moderne spoken zijn, omdat er tegenwoordig nog maar weinig mensen op jonge leeftijd komen te overlijden. Als je erg oud bent wanneer je komt te overlijden is er weinig bewustzijn over en voel je emoties minder intens, dus laat je ook geen sterke indruk achter op de omgeving.

Het is gewoon vrij moeilijk te geloven dat er nog spellen van dit kaliber geproduceerd worden. Mensen worden nu miljonair door Skibi toilet videos op Youtube te flikkeren.

Maar belangrijker misschien nog wel was het Magische Dagboek van Oom Ernst:

Dit deed mij geloven dat de wereld vol mysterie en avontuur is. Bedenk wel, er was geen AI, er was geen Google, je kon geen plaatjes jatten van andere websites. Dit is allemaal getekend, geprogrammeerd, ingesproken en gefotografeerd door mensen van vlees en bloed.

Als ik op een dag in de bajes eindig omdat ik mysterieuze pakketjes met de post mee stuurde, zal dit waarschijnlijk de oorzaak zijn:

En dan was er natuurlijk ook nog:

Het Magische Bos! Ik kwam hier alleen nooit heel ver in. Maar ik herinner me nog wel iets dat het hele bos een helse rode gloed kreeg.

Spellen en films van deze kwaliteit worden niet echt meer geproduceerd krijg ik de indruk. Wanneer ik nu op Youtube zoek naar filmpjes krijg ik steeds vaker lelijke AI gegenereerde rotzooi, waar geen mens op zit te wachten.

Naarmate je ouder word kom je steeds meer vast te zitten in bepaalde vastgeroeste denkpatronen. De neuronen verliezen de verbindingen die niet meer gebruikt worden. En sinds 2020 gaat dat natuurlijk nog sneller. Een oplossing is om terug te gaan naar je vroegste herinneringen. Op die manier ga je opeens weer van alles waarderen waar je interesse in verloren was.

13 Comments

  1. Ja, de tekenfilms uit de jaren negentig en begin jaren 2000 waren veel beter dan de complete onzin die ze vandaag de dag maken. Bijvoorbeeld: The Simpsons en SpongeBob SquarePants. Voor de eerste waren de seizoenen vier tot en met acht de “gouden jaren”, uitgebracht van 1992 tot 1997. Voor de laatste hadden de eerste drie seizoenen van 1999 tot 2004 de beste afleveringen. Hierna vertrokken de maker Stephen Hillenburg en veel van de andere originele schrijvers, uit angst dat de show te repetitief zou worden.

  2. Quote: “Opgroeien in de jaren 90 was zo geweldig, dat het nu lastig voor te stellen is dat het ooit echt was.”

    Ik was toen een twintiger en het was nog onwerkelijker voor mij. Een voorheen conservatieve samenleving begon plotseling aan een wild en 10 jaar lang wereldwijd technofeest.

  3. Ik zag laatst een serie uit de jaren 90. Mijn vriendin en ik werden helemaal nostalgisch en zeiden tegen elkaar: “Wat was de wereld toen leuk”. Toendertijd was ik een 20-er die het allemaal kut vond. Hoe weinig besefte ik me dat ik me op dat moment in de piek van de westerse industriële beschaving bevond..

  4. Anglos proberen nog steeds ons clubhuis te infiltreren. Gooi een hamburger de deur uit als je er een ziet, dan rennen ze er achteraan.

Leave a Reply

The patients in the mental ward have had their daily dose of xanax and calmed down it seems, so most of your comments should be automatically posted again. Try not to annoy me with your low IQ low status white male theories about the Nazi gas chambers being fake or CO2 being harmless plant food and we can all get along. Have fun!

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.